Το Κέντρο

Δημιουργήσαμε ένα χώρο με αγάπη, μεράκι, αφοσίωση, ειδικά μελετημένο και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Η πολυετής μας πείρα, η αναγνωρισμένη προσπάθεια μας και η εξειδικευμένη γνώση μας διατίθενται για την εξυπηρέτηση σας. Η άμεση και συνιστώμενη συνεργασία μας με έγκριτους γιατρούς (δερματολόγους, χειρούργους, διαβητολόγους, ορθοπεδικούς κ.α) καθώς και η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση μας (ημερίδες, εκθέσεις, συνέδρια, σεμινάρια) καθιστά τη συνεργασία μας αποτελεσματικότερη διασφαλίζοντας τη συντομότερη θεραπεία των προβλημάτων σας καθώς και την απόλαυση σας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας, η ευχάριστη διάθεση μας, η συμβουλευτική μας ικανότητα, είναι πάντα στη διάθεση σας!

Μαρία Π. Παναγιώτου

Απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής Παπαστράτειο όπου σπούδασε διακόσμηση και αμφίεση και στη συνέχεια αποφοίτησε από μεγάλη αναγνωρισμένη ιδιωτική σχολή και συγκεκριμένα από το θεραπευτικό τμήμα των άκρων. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί πλήθος ημερίδων, εκθέσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων με σχετικά θέματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σε διάφορους ευρωπαϊκούς φορείς. Υπήρξε επίσης από τα πρώτα μέλη που αποφοίτησαν από την Ακαδημία ποδολόγων Ελλάδας και απέκτησε και το αντίστοιχο δίπλωμα από τη γερμανική σχολή Medizinische Fusspflege και μετά από εκτεταμένη εμπειρία από το 1987 στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων των άκρων δημιούργησε ένα φιλόξενο κέντρο θεραπείας και περιποίησης άκρων με ειδίκευση στις παθήσεις και στη θεραπεία του διαβητικού ποδιού, καθώς και με ευρύτερο κοινό για αισθητικούς και προληπτικούς λόγους, συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες και κρατικούς φορείς, με ανάγκη την καλύτερη ενημέρωση των ασθενών και τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση της δημιούργησε τη ιστοσελίδα www.acronistitute.gr η οποία περιλαμβάνει εκτεταμένο τμήμα παθήσεων και υπηρεσιών. Μέλος του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδας με Α/Α 207.

Αφροδίτη Δ. Παναγιώτου

Απόφοιτη Δημοσίου ΙΕΚ με κατεύθυνση ναυτιλιακών και πενταετή εμπειρία στο χώρο, συνέχισε τις σπουδές της στην Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδας, και σε διάφορες ιδιωτικές επαγγελματικές σχολές για την ευρύτερη εκπαίδευση της στο αντικείμενο. Αναβάθμισε τον τίτλο σπουδών της (με αναλυτική βαθμολογία, Ανατομία: Άριστα, Φυσιολογία: Πολύ καλά, Δερματολογία: Άριστα, Πρακτική: Πολύ Καλά) Παρακολουθεί εντατικά πλήθος ημερίδων, εκθέσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων με σκοπό την ενημέρωση αλλά και την εξειδίκευση, λαμβάνοντας αντίστοιχους διακριτικούς τίτλους όπως επίσης έχει και η ίδια προσωπική συμμετοχή σε συνέδριο με θέμα «Η σκλήρυνση κατά πλάκας και η συμβολή του ποδολόγου» Διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές από το 2014 στο τμήμα «αισθητικός ποδολογίας & καλλωπισμού νυχιών (Διδάσκοντα μαθήματα: Απεικόνιση και ανάλυση βάδισης (κάτοχος τίτλου ΖERTIFIKAT Grundkurs Orthopädieschuhtechnik Schmerzbilder Sportversorgung Diabetesversorgung), Τεχνολογία ποδολογίας και Πρακτικές ασκήσεις ποδολογίας). Μέλος του Σωματείου ποδολόγων Ελλάδος με Α/Α 249 καθώς και Μέλος στο Δ.Σ του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδος.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 10:00 - 21:00
Σαββάτο: 10:00 - 15:00
Κυριακή: Κλειστά

Επικοινωνία

Σταθερό Τηλ.: 210 941 0634
Μαίρη Παναγιώτου: 697 244 5062
Αφροδίτη Παναγιώτου: 694 793 5045
info@acroninstitute.gr

Διεύθυνση

Ρήγα Φεραίου 77
18344, Μοσχάτο
Αττική